• EUR

Meistä

Tietoa henkilöstä Kandiny

Kiitos vierailustasi Kandinyssa. Tarjoamme satoja omistettuja mekkoja maailmanlaajuisille ostajille, asiakkaitamme ovat USA, Eurooppa ja Australia jne. Yli 100 maasta ympäri maailmaa.

Yli 10 vuotta perustetuna yrityksenä voit luottaa meihin ostoksien turvallisuuteen, tuotteiden laatuun ja asiakaspalveluun. Kandiny tarjoaa nopean ja helpon online-ostoprosessin sen lisäksi, että tarjoaa kaikille asiakkaillemme omistautuneen ja osaavan asiakaspalvelutiimin.

1.Korkealaatuinen ⁄ Edulliset Hinnat

Kandiny on tehtävä keksimään uudelleen tapaa, jolla ostat mekkoja. Uskomme, että jokaisella pitäisi olla mahdollisuus omistaa korkealaatuisia, asiantuntevasti valmistettuja kappaleita räätälöityinä kaikille kohtuulliseen hintaan!

2.Nopea Toimitus

Kandiny asettaa painopisteesi etusijalle ja toimittaa ympäri maailmaa esimerkiksi DHL: n avulla. Tarjoamme nopeutettuja toimituskuluja sekä budjetti tietoisia vaihtoehtoja. Kun käytämme kansainvälisesti luotettavia logistiikan tarjoajia, saat mielenrauhan tietäen, että tärkeät tarvikkeet ovat siellä, kun tarvitset niitä.

3.Paras asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee yli miljoona Kandiny-asiakasta yli 100 maassa. Täällä voimme kuulla palautteesi ja integroida sen takaisin suunnitteluun, rakentamiseen ja visioon. Asiakaspalvelumme vastaa 24 tuntiin tai vähemmän. Meille se on enemmän kuin pelkkä mekkojen myynti, se tarkoittaa luottamuksen ansaitsemista poikkeuksellisella palvelulla.

'Vakio Toimitus' Toimituskulu arvio: €0.00