• EUR

FAQ

1. Kuinka seurata Tilaustani? 

Kun tilauksesi on lähetetty, lähetämme sinulle lähetyskirjeen seurantanumerolla, jonka voit ottaa sen tarkistaaksesi yksityiskohdat liittyvien kuljetusyritysten virallisella verkkosivustolla.
Linkkien Seuranta:
DHL:
www.dhl.com

2. Kuinka Voin Ottaa Yhteyttä Asiakaspalveluun?   

-Live-ohje---24 Tuntia Sunnuntai - Perjantai.
Jos meitä ei ole saatavana verkossa, jätä meille viesti ja vastaamme 8 tunnin kuluessa.
-Email---Voit lähettää meille sähköpostia
tarvitsemastasi kysymyksestä, johon vastataan 12 tunnin sisällä, viikonloppuisin 48 tunnin sisällä.

3. Voinko muuttaa tilaustietoja lähettämisen jälkeen vahvistussähköpostin?

Kyllä, kaikkia tilauksia voidaan muuttaa 24 tunnin sisällä ostosta, kun saamme vahvistuksen sähköpostitse.

4. Kuinka peruuttaa tilaukseni?

Ymmärrämme, että on erittäin tärkeää sitoutua tilaamaan pukeutuminen erityistilaisuuteen, ja peruutuskäytäntömme on muotoiltu tätä ajatellen. On kuitenkin tärkeää huomata, että mekot on tehty tilauksesta. Kun räätälöinti on alkanut, materiaaleja ei voida käyttää uudelleen. Huomaa, että tilauksen tekemisen jälkeen on vielä aikaa muuttaa mielesi. Katso yksityiskohdat alla olevasta peruutuskäytännöstämme.

Peruutuskäytäntö

- Tilaukset, jotka peruutetaan 12 tunnin kuluessa maksun vahvistuksesta, saavat osittaisen palautuksen, joka koostuu kokonaiskustannuksista ja 90% tuotteen ostohinnasta.
- laukset, jotka peruutetaan 12–24 tunnin kuluessa maksun vahvistuksesta, saavat osittaisen palautuksen, joka koostuu kokonaiskustannuksista ja 80% tuotteen ostohinnasta.
- Tilaukset, jotka peruutetaan 24–48 tunnin sisällä maksun vahvistuksesta, saavat osittaisen palautuksen, joka koostuu kokonaiskustannuksista ja 50% tuotteen ostohinnasta.
- Tilaukset, jotka on peruutettu yli 48 tunnin kuluttua maksun vahvistuksesta, saavat vain osittaisen hyvityksen kokonaiskustannuksista.
- Kun tilauksesi on lähetetty, sitä ei voi enää peruuttaa.

Kirjaudu sisään sisään, jos haluat peruuttaa tilauksesi Tilaukseni, valitse tilauksesi, johon tarvitset apua, ja pyydä peruuttamista. Tai napsauta Ota yhteyttä edetä.

Toiminnot Aikakehykset Palautettu Määrä
Tuote Toimituskulut
Peruutus 12 tunnin sisällä tilauksen vahvistamisesta 90% 100%
12–24 tunnin sisällä tilauksen vahvistamisesta 80% 100%
24-48 tunnin sisällä tilauksen vahvistamisesta 50% 100%
Yli 48 tuntia, ei toimiteta ei mitään 100%
Tilaus lähetetty ei mitään ei mitään

5. Milloin minun pitäisi tilata?

Yleensä saat suunnitellun hääpuvun 12-15 päivän kuluessa tilauksen vahvistamisesta. Joten suosittelemme, että teet tilauksesi kuukautta ennen hääpäiväsi, jotta annamme meille enemmän aikaa vahvistaa, tehdä ja lähettää uudestaan. Tai, jos olet kiireellinen, voimme myös tehdä hääpuvun sinulle vaaditussa ajassa. Mutta sinun on maksettava lisämaksu.

6. Milloin saan pukeutua tilaukseni jälkeen?

Lähetämme sinulle tilauksen vahvistusviestin, kun olet saanut maksun ja tilauksesi, jotta voit vahvistaa tilauksesi kaikki tiedot, mukaan lukien tilauksen tyyli, väri, koko, lähetustiedot ja niin edelleen. Kun saamme vahvistuksen, alamme tehdä pukeutumistasi, joka kestää noin 12-15 työpäivää (kiinnitä huomiota, 12-15 työpäivää ei sisällä tavanomaisia viikonloppuja ja vapaapäiviä). Kun lähetämme tilauksesi, lähetämme sinulle seuranumeron, jotta voit seurata tilaustasi henkilökohtaisesti.

Kaikki pukeutumiset toimittaa ilmakuljetusyritys. Arvioitu toimitusaika, sinulle lähetetään sähköposti, kun lähetämme tilauksesi seurataksesi tietyllä online-seurannasivustolla.

7. Onko fyysinen mekko sama kuin kuva?

fyysinen mekkumme on 90% samankaltainen kuin kuvassa.

8. Kuinka pääsen tilaamaan koon?

Kokotaulukkomme on riippumaton. Voit valita sinulle parhaan koon tarkistamalla tuotesivun kokotaulukon ja katso kunkin koon alapuolella olevat mitat. Voit myös tutustua mittausoppaaseemme nähdäksesi kuinka mitata itseäsi.
Jotta mekko sopisi sinulle hyvin, suosittelemme myös valitsemaan mukautettu koko, mikä tarkoittaa, että me teemme mekko tarkkojen mittasuhteidesi perusteella.

9. Kuinka löydän koon?

Suosittelemme, että annat mittauksesi ammattimaiselle ompelijalle / ompelijalle varmistaaksesi tarkan mittauksen ennen kuin ostaa mekkoja verkosta. Olemme toimittaneet vakiokokotaulukon, josta voit valita, jos tarvitset vakiokoko mekkoa.

10. Onko kuvan väri sama väri kuin mekko?

Verkkoväri-värikarttamme on sovitettu näyttämään värit mahdollisimman lähellä todellisten kankaiden väriä. Kameran resoluutio ja tietokoneiden näytöt voivat kuitenkin tarkoittaa, että väri voi vaihdella hieman valokuvien ja todellisen kankaan välillä. Värit riippuvat todellisista pukeutumisista.

11. Kuinka voin tarkastella verkkosivustosi hintoja eri valuutoissa?

Voit tarkastella hintoja eri valuutoissa kotisivumme vasemmanpuoleisen ruudun yläosassa olevan avattavan valuuttojen valikon avulla.

12. Miksi epäonnistuin tilauksen toimittamisessa?

Jotkut asiakkaamme antoivat palautetta tilauksen toimittamatta jättämisestä. Olemme pahoillamme verkon ruuhkien aiheuttamista haitoista. Ole kärsivällinen tai lähetä sähköpostia asiakaspalvelumme edustajille suoraan. Emme ehkä pysty vastaamaan teihin heti aikaeron takia, mutta teemme sen mahdollisimman pian.

13. Voisitko tehdä mekko tarjoamiesi kuvien perusteella?

Voimme tehdä sen useimmissa tavallisissa malleissa. Lähetä meille kuvasi kaikilla eritelmillä. Joskus kysymäsi pukun kankaita on vaikea löytää tai erityiset leikkausvaatimukset ylittävät kykymme. Kun asiantuntevat suunnittelijamme ja ompelijamme ovat tarkistaneet kuvat, voimme ilmoittaa sinulle, voimmeko tehdä ne.

14. Voitko tehdä mekko täsmälleen lähettämieni kuvien mukaisesti?

Kyllä me voimme! Olemme tyytyväisiä tuleviin kuviin milloin tahansa! Ole hyvä ja lähetä meille kuvat mekosta, tarkistamme sen huolellisesti ja vastaamme sinulle niin pian kuin mahdollista. Sitten pyydämme kohtuullisen hinnan, joka sisältää toimituskulut.

15. Kuinka Mitata?

Koska mekko sopii sinulle hyvin, tarjoamme mittausmenetelmän. Kaikki mekot tehdään mittatilaustyönä tarkkojen mittojen mukaan.

16. Ovatko nämä käytettyjä mekkoja?

Kaikki tarjoamamme kylpytakit ja tuotteet ovat uusia. Emme hyväksy tai tarjoa jälleenmyyntiä.

'Vakio Toimitus' Toimituskulu arvio: €0.00