• EUR

Maksuvaihtoehdot

LUOTTOKORTIT

Hyväksymme Visa, Mastercard, American Express, Discover ja JCB. Huomaa, että paikallisten pankkien myöntämät kortit, joissa ei ole yhtä näistä logoista, eivät hyväksy maailmanlaajuista käsittelypalveluamme, jolloin suosittelemme vaihtoehtona PayPalia.

PAYPAL

Käytä mitä tahansa maksutapaa kasvavan tapojen luettelossa rahoittaa PayPal-tiliä maassasi. Kun olet rahoittanut PayPal-tilisi, voit käyttää yhden napsautuksen PayPal-pikatoimintoa nopeuttaaksesi kassalle suorittamista.

ALIPAY

Voit valita Alipayn maksutapana ja käyttää yhden napsautuksen Alipayn maksutoimintoa nopeuttaaksesi kassalle suorittamista.

AFTERPAY

Maksa ostoksestasi neljässä yhtä suuressa erässä kahden viikon välein. Voit maksaa milloin se sopii sinulle parhaiten. Tämä maksutapa on käytettävissä vain Yhdysvaltojen tilauksissa.

SÄILYTÄ LUPA- JA LAHJATODISTUKSET

Voit tietysti käyttää myös myymäläluottoa tai lahjakorttia / lahjakoodia. Jokaisessa lahjakortissa on lahjakoodi, jonka voit helposti syöttää kassalle. Ne eivät koskaan vanhene, ja niitä voidaan yhdistää tarjouksiin ja alennuksiin.

Kaikki käyttöön siirretyt tapahtumat on salattu 128 SSL-ohjelmistolla, joka salaa syöttämäsi tiedot suojaamaan niitä ulkopuolisten sieppauksilta. REVOLVE on sitoutunut ylläpitämään korkeinta turvallisuustasoa ja suojaa petoksilta. Pysymme ajan tasalla uusimmista tietoturvatekniikoista varmistaaksemme, että luottokorttitietosi, yhteystietosi ja lähetys- / laskutustietosi ovat luottamuksellisia ja turvallisia.

Tilaukset voidaan edellyttää maksuvarmennusta. Asiakkaidemme suojaamiseksi haluamme varmistaa, että kortin haltija on antanut luvan jokaiselle tilaukselle, jonka me lähettämme. Jos tilauksesi asetetaan pitoon, otamme sinuun yhteyttä heti varmistaaksemme, että viiveet ovat minimaaliset.

Jos mahdollista, Revolve yrittää käsitellä maksusi paikallisessa valuutassa. On kuitenkin joitain rajoituksia ja erityistapauksia, joissa meidän on veloitettava korttisi dollarina. Näissä tapauksissa muunto hoidetaan finanssilaitoksessasi.

Veloitamme myyntiveron kaikista tilauksista, jotka toimitetaan Kaliforniaan, Wisconsiniin tai New Yorkiin. Vero näkyy sivuston kassalla, kun tilauksia toimitetaan kyseisiin paikkoihin.

'Vakio Toimitus' Toimituskulu arvio: €0.00